logo   logos

A Fons

 
 

CAP A UNA XARXA DE PROFESSIONALS DEL TREBALL AMB JOVES

Monogràfic Papers de Joventut número 129
L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) ha posat en marxa un procés per endegar una xarxa de professionals del treball amb joves. Es tracta del projecte Be Youth Worker Today - BYWT, en el marc del qual s’ha celebrat a Barcelona una primera trobada per plantejar la creació d’un espai compartit que permeti agrupar la gran diversitat de professionals que treballen amb joves en diferents àmbits, disciplines i institucions, tant a nivell català com en l’àmbit europeu.

 

CLAUS DE LA GARANTIA JUVENIL

Monogràfic Papers de Joventut número 128
La Garantia Juvenil és la solució que la Unió Europea ha decidit adoptar per rebaixar les xifres d'atur juvenil, que ens alguns països arriben a nivells del 50%, i Catalunya no és cap excepció.

 

PARTICIPACIÓ DEMOCRÀTICA

Monogràfic Papers de Joventut número 127
La participació democràtica en les polítiques públiques contribueix a la millora de la gestió pública ja que incorpora l'opinió ciutadana en les seves diferents etapes, fet que enforteix la democràcia. Quina és la realitat sobre la participació democràtica actual? Existeix? Els moviments socials dels últims anys ha augmentat la participació dels ciutadans?

 

Llegir més articles A FONS

text
Amb el suport de:
logos_geneajunt
 
Webs d'interès:
logos_interes
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23
diomira.org clic cnjc