logo   logos

Actualitat

 
 

La Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil atén més d'un milió de consultes al 2015

08/03/2016 - El balanç d’activitat de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) durant l’any 2015 a través dels 294 Punts d’Informació Juvenil (PIJ) i les 38 Oficines Joves (OJ) de la XNEJ ha estat molt positiu. Es van atendre 732.509 joves, que van fer 1.157.386 consultes, la majoria relacionades amb l'oferta educativa i formativa, el lleure i el mercat laboral.

Llegir notícia

En marxa la campanya In-forma't d'orientació acadèmica

11/02/2016 - Ja està en marxa una nova edició de la campanya In-forma't, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona que pretén orientar les persones joves en relació a les seves opcions per estudiar. La campanya compta amb més de 40 activitats a càrrec d'assessors/es i professors/es especialitzats sobre ensenyaments universitaris, cicles formatius, FP dual, estudis especialitzats o estudis a l'estranger, entre d'altres.

Llegir notícia

Els professionals del treball amb joves compten amb una nova Guia Jove, caixa d'eines per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil

02/02/2016 - La Guia Jove és una caixa d’eines per als i les professionals que treballen amb gent jove per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil. El contingut de la Guia inclou temàtiques relacionades amb la participació juvenil, la planificació de projectes socioeducatius i l’ús dels espais d’intervenció, com ara equipaments o espai públic.

Llegir notícia

Nova convocatòria del Festival Visualsound

27/01/2016 - Torna una nova edició del Festival Visualsound, organitzat per la Regidoria de Cicles de Vida, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona i diferents districtes de la ciutat. El festival se celebrarà del 4 a l'11 de març de 2016 amb la voluntat de promoure i exhibir la creació juvenil en l'àmbit audiovisual.

Llegir notícia

El CJB edita la guia Salut i Viatges

18/01/2016 - El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) torna a editar la seva guia de Salut i Viatges, un recurs d’utilitat per a les entitats juvenils que desenvolupin les seves activitats a l’estranger, en aquesta nova edició amb més informacions útils i continguts actualitzats.

Llegir notícia

Ajuts universitaris 'comUNIca' per al foment de la innovació audiovisual

04/01/2016 - Ja s'han convocat els ajuts comUNIca per al foment del talent jove en continguts audiovisuals. Amb aquest projecte, es promou la creació i innovació amb l'objectiu de potenciar el talent dels estudiants en l'àmbit dels estudis de grau vinculats al món audiovisual. El termini d'inscripció finalitza el 22 de febrer.

Llegir notícia

Campanya per aplicar la reforma horària a esplais i caus

23/12/2015 - La Direcció General de Joventut i la Iniciativa per a la Reforma Horària han editat sis postals digitals adreçades als esplais i caus d’arreu de Catalunya que inclouen fins a 25 consells i recomanacions per a millorar el temps educatiu i d’oci en el lleure, una iniciativa amb la qual es pretén conscienciar monitors, caps escoltes i dirigents sobre diferents aspectes d’organització que es poden millorar per canviar els hàbits horaris.

Llegir notícia

Presentats els resultats de l'Enquesta de Joves Barcelona 2015

14/12/2015 - L'Ajuntament de Barcelona ha presentat els resultats de l'Enquesta de Joves Barcelona 2015. Amb aquest treball, l'Ajuntament vol aportar el coneixement sobre les condicions de vida, els hàbits i els valors de la gent jove barcelonina amb edats compreses entre els 15 i els 29 anys.

Llegir notícia

Participa al concurs UNESCO Worldwide Youth Multimedia Contest

03/12/2015 - UNESCO convida a infants i joves d'entre 10 i 24 anys a participar al concurs multimèdia 2016 (UNESCO 2016 Worldwide Youth Multimedia Contest), que té per finalitat mobilitzar als joves a usar el seu talent per ajudar als altres, aconseguint un major impacte en el futur.

Llegir notícia

Publicades les guies de gènere 'Jo no vull ser princesa' i 'Jo no vull ser pilota d'or'

25/11/2015 - El Consell de Joventut de Barcelona (CJB) ha tornat a editar les guies de gènere “Jo no vull ser princesa” i “Jo no vull ser pilota d’or”, que en aquesta nova edició incorporen nous recursos, ampliació de continguts i informació actualitzada. Aquestes guies pretenen trencar amb les idees estereotipades que generen tractes desiguals entre homes i dones, aportant noves perspectives a les relacions afectives, sexuals o d’amistat.

Llegir notícia

L'ACPPJ prepara la Trobada Be Youth Worker Today a Barcelona

12/11/2015 - L'Associació Catalana de Professionals de les polítiques de joventut (ACPPJ) organitza del 25 al 27 de novembre la trobada Be Youth Worker Today en el marc del projecte del mateix nom, que té per objectiu l'impuls d'una xarxa transversal de professionals del treball amb joves tant en l'àmbit català com en l'europeu.

Llegir notícia

 

Llegir la resta de notícies

text
Amb el suport de:
logos_geneajunt
 
 
Webs d'interès:
logos_interes
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23
diomira.org clic cnjc