logo   logos

Actualitat

 
 

El CJB convoca una nova edició dels Premis BarnaJove

05/11/2015 - El consell de la Joventut de Barcelona (CJB) convoca la segona edició dels Premis Barnajove, amb els quals vol premiar projectes de les entitats juvenils desenvolupats al llarg del 2015 en diferents àmbits: Foment de la participació i de l’associacionisme, Salut, Cultura, Emancipació Juvenil, Cooperació i cultura de pau, Drets civils: diversitat afectivosexual, diversitat funcional, gènere, Sostenibilitat, Educació i Interculturalitat.

Llegir notícia

5a edició del Premi Europeu Carlemany

28/10/2015 - El Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d’Aquisgrà convoquen el Premi Jove Europeu Carlemany per premiar joves que presentin les millors idees per fomentar l’entesa entre persones de diferents països europeus i mostrin exemples pràctics de la convivència entre diferents nacionalitats en una mateixa comunitat.

Llegir notícia

Apunta't a al Trobada Europea de la Joventut EYE 2016

14/10/2015 - La seu del Parlament Europeu a Estrasburg acollirà els dies 20 i 21 de maig de 2016 la Trobada Europea de la Joventut EYE 2016, un esdeveniment que reunirà a milers de joves europeus per intercanviar idees i punts de vista sobre qüestions relacionades amb la joventut i el desenvolupament de solucions innovadores.

Llegir notícia

Classes d'anglès gratuïtes als Ferrocarrils de la Generalitat

03/10/2015 - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ofereix, com a prova pilot, classes de conversa en anglès a dues de les seves línies, la que uneix Barcelona i Igualada (R6) i la que va de Barcelona a Manresa (R5). Es tracta d'un servei pioner al transport públic que es durà a terme de forma pilot durant el mes d'octubre.

Llegir notícia

Barcelona acull la primera edició del Festival B-Anime

28/09/2015 - El B-Anime és un festival d'anime que celebrarà la seva primera edició del 9 al 11 d'octubre a Barcelona, amb la finalitat de donar visibilitat a estrenes d'anime inèdites a Barcelona, produccions de gran qualitat artística que han estat seleccionades i/o premiades en diferents festivals del món, però que són de difícil accés per al públic català.

Llegir notícia

Nova web de mobilitat internacional per a joves: Last Minute Offers

14/09/2015 - Eurodesk ha posat en marxa la web Last Minute Offers, un nou portal online d'informació dedicat exclusivament a donar difusió als projectes de mobilitat internacional per a gent jove.

Llegir notícia

Oberta la inscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

01/09/2015 - Les Universitat de Girona, Lleida, Barcelona, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Rovira i Virgili organitzen la setena edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, una titulació oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i amb adaptació a les directrius europees.

Llegir notícia

Convocat el Premi Joves Compositors 2015

10/08/2015 -La Fundació SGAE i el Centro Nacional de Difusión Musical (CNDM) han convocat una nova edició d'aquest Premi amb l'objectiu d'estimular la creació entre les persones joves que componen música clàssica contemporània i de contribuir al foment de nous llenguatges, tendències i formes d'expressió musicals.

Llegir notícia

Programa europeu d'intercanvi per a empresaris/àries

30/07/2015 - La UE ha tornat a llençar el programa per a joves emprenedors "Erasmus for young Entrepreneurs". Es tracta d'un programa d'intercanvis transnacionals que ofereix a emprenedors/es novells i persones que desitgin crear una empresa l'oportunitat d'aprendre d'empresaris experimentats que dirigeixen petites empreses en altres països participants.

Llegir notícia

Coneixes la web compartirhabitatge.net?

15/07/2015 -Si ets jove i busques una habitació de lloguer, o tens llogat un pis i busques altres joves per compartir-lo, aprofita la web de la Borsa Jove d'Habitatge per Compartir que l'Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès posa al teu abast!

Llegir notícia

Pràctiques a Europa amb les Beques ARGO

08/07/2015 - Ja està obert el període d'inscripció per a les Beques ARGO, una convocatòria del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport adreçada a titulats universitaris per fer pràctiques formatives en empreses d'Europa o bé entitats de l'àmbit internacional. Aquestes beques et permeten millorar la teva qualificació professional, millorar el teu nivell d'idiomes estrangers, així com les teves opcions d'internacionalització i inserció laboral.

Llegir notícia

Nova web per cercar esplais i caus a la ciutat de Barcelona

25/06/2015 - El Consell de la Joventut de Barcelona i la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb les principals federacions d’associacionisme educatiu, han posat en marxa una nova web fer facilitar la recerca de centres d'esplai i agrupaments escoltes a Barcelona.

Llegir notícia


Llegir la resta de notícies

text
Amb el suport de:
logos_geneajunt
 
 
Webs d'interès:
logos_interes
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23
diomira.org clic cnjc