logo   logos

Actualitat

 
 

Ajuts universitaris 'comUNIca' per al foment de la innovació audiovisual

Ja s'han convocat els ajuts comUNIca per al foment del talent jove en continguts audiovisuals. Amb aquest projecte, es promou la creació i innovació amb l'objectiu de potenciar el talent dels estudiants en l'àmbit dels estudis de grau vinculats al món audiovisual. El termini d'inscripció finalitza el 22 de febrer.

Es tracta d'una iniciativa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i les dotze universitats catalanes, amb la qual es pretén seleccionar els tres projectes més creatius, innovadors i de major qualitat tècnica, que permetin als responsables de continguts de la CCMA la realització i emissió dels projectes seleccionats a través dels canals de televisió, emissores de ràdio o mitjans digitals de la CCMA.

Poden participar-hi estudiants dels graus vinculats a la comunicació audiovisual de les universitats catalanes fins el 22 de febrer. Les sol·licituds es poden formalitzar a través de l’Agència de Gestió dels Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). En aquest enllaç trobaràs tota la informació.

 

Tornar enrera

 

 

text
Amb el suport de:
logos_geneajunt
Webs d'interès:
logos_interes
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23
diomira.org clic cnjc