logo   logos

Actualitat

 
 

Curs intensiu de Director/a de lleure infantil i juvenil

05/07/2016 - L'Escola Traç organitza a Barcelona un curs intensiu de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. El curs es realitza del 29 d'agost al 18 de setembre de dilluns a dissabte de 9 a 14h i de 15h. a 20h. Es tracta de la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes.

Llegir notícia

Inscripció oberta al Màster Interuniversitari Joventut i Societat

27/06/2016 -El Màster Interuniversitari Joventut i Societat 2016-2017 té obert el seu període d'inscripció. Es tracta de la novena edició d'aquesta formació que organitzen conjuntament les universitats de Girona, Lleida, Barcelona, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Rovira i Virgili. El període d'inscripció finalitza el proper 13 de juliol.

Llegir notícia

La UB llança un verkami per iniciar accions d’emprenedoria dins de la universitat

10/06/2016 - La Universitat de Barcelona (UB) ha posat en marxa una iniciativa de crowdfunding, a través del Barcelona Institut d'Emprenedoria, per a promoure projectes solidaris o de recerca que no comptin amb ajudes públiques. En la primera etapa, tres projectes han rebut l'impuls d'aquesta plataforma.

Llegir notícia

Presentació a Girona del Visa pour l'image i del Festival Off

08/06/2016 - Girona acull el proper dimecres 22 de juny la presentació del Visa pour l'image i del Festival Off, que se celebraran a Perpinyà del 27 d’agost a l'11 de setembre de 2016. L'acte de presenció tindrà lloc a les 11h. a l'Auditori-Sala Josep Irla de la Generalitat de Catalunya - Edifici Santa Caterina (Plaça Pompeu Fabra, 1, de Girona).

Llegir notícia

Europe in my Region 2016 - Concurs de blogs

19/05/2016 - La Comissió Europea convoca un concurs de blogs per tal de promocionar i donar a conèixer projectes finançats per la UE. Els 3 millors blogers seleccionats estaran convidats a assistir a l'European Week of Regions and Cities el proper mes d'octubre com a periodistes acreditats.

Llegir notícia

Concurs de Còmic Juvenil Sarrià-Sant Gervasi

03/05/2016 - El Districte de Sarrià-Sant Gervasi convoca el seu primer Concurs de Còmic Juvenil – Convivència i civisme il·lustrat, amb la finalitat d’incentivar la sensibilització i participació dels i les adolescents i joves entorn les bones pràctiques de civisme i convivència, així com també la seva promoció a tota la ciutadania del Districte. Poden participar al concurs joves d'entre 12 i 25 anys.

Llegir notícia

En marxa el concurs Clic de Fotoperiodisme Jove

20/04/2016 - Ja està obert el període d’inscripció al concurs Clic’16, organitzat per l’Associació Diomira, amb la coŀlaboració de la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Joventut. Es tracta d’una iniciativa que, a través de la fotografia i l’audiovisual, pretén apropar-se i denunciar problemàtiques socials actuals, alhora de donar suport als joves creadors en l’àmbit del fotoperiodisme. Hi poden participar joves nascuts i/o residents a Catalunya que tinguin entre 18 i 30 anys a 31 de desembre del 2016.

Llegir notícia

Concurs fotogràfic sobre monuments

08/04/2016 - El concurs de fotografia i patrimoni de l’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments és un certamen adreçat als i les joves amb l'objectiu d'apropar-los el patrimoni monumental per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

Llegir notícia

El projecte Hungerland denuncia la mercantilització de l'alimentació sobre la població empobrida amb la crisi

31/03/2016 - Hungerland és un projecte multimèdia de la fotoperiodista Arianna Giménez que segueix el rastre de la fam a Espanya des de l'esclat de la crisi econòmica l'any 2008 per documentar els efectes de la mercantilizació de l'alimentació sobre la població empobrida.

Llegir notícia

Programa d'intercanvis juvenils a albergs internacionals

17/03/2016 - La Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ) desenvolupa per tercer any el seu Programa d'Intercanvis Juvenils, adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys de totes les comunitats autònomes.

Llegir notícia

 

 

Llegir la resta de notícies

 

text
Amb el suport de:
logos_geneajunt
 
 
Webs d'interès:
logos_interes
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23
diomira.org clic cnjc