logo   logos

Actualitat

 
 

Els professionals del treball amb joves compten amb una nova Guia Jove, caixa d'eines per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil

La Guia Jove és una caixa d’eines per als i les professionals que treballen amb gent jove per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil. El contingut de la Guia inclou temàtiques relacionades amb la participació juvenil, la planificació de projectes socioeducatius i l’ús dels espais d’intervenció, com ara equipaments o espai públic. La guia està formada per un conjunt de fitxes per facilitar possibles línies de treball segons les necessitats o els reptes que es persegueixen. 

Es tracta d'una publicació on-line en format Viquillibre, que neix com a resultat d’un procés de col•laboració entre diversos professionals que treballen amb la gent jove i l’equip de Foment de la Participació Juvenil de la Direcció General de Joventut durant l’any 2015. Viquillibres permet mantenir la Guia viva i oberta a les aportacions d’aquelles persones que estan treballant amb la gent jove per enriquir amb recursos i exemples la feina d’altres professionals que vulguin fomentar la dinamització juvenil.

 

Tornar enrera

 

 

text
Amb el suport de:
logos_geneajunt
Webs d'interès:
logos_interes
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23
diomira.org clic cnjc