logo        
text
 

Boca Nord al carrer

El 15 de maig de 1999 es va inaugurar l’Espai Jove Boca Nord  que és un equipament juvenil i públic del Districte d’ Horta-Guinardó que ha esdevingut una referència per a la joventut a la ciutat de Barcelona.

Amb motiu del seu 15è aniversari, el dissabte 31  de maig Boca Nord sortirà al carrer. La festa tindrà lloc a la rambla del Carmel amb Carrer Dante i començarà a les 11h fins a la nit.  Serà un esdeveniment públic que servirà per compartir amb els ciutadans el seu caliu i donar-se a conèixer. Durant tot el dia hi haurà un seguit d’activitats a l’aire lliure com tallers, música i circ.

Es disposarà de tres establiments: l’espai escenari on es realitzaran classes de ball obertes a tothom i concerts, l’espai carpa on es representaran espectacles de circ per a totes les edats i la rambla on hi haurà activitats durant tot el dia com un taller de graffiti.

Si voleu saber la programació d’aquest dia festiu, entra al web oficial de l’Espai Jove Boca Nord  http://www.bocanord.cat/2014/04/01/bocanord-al-carrer-15anys-de-bocanord/s

 

Visita els museus de Barcelona en el Dia Internacional dels Museus

Des del 1977, cada 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus. Per aquesta 36a edició, el Consell Internacional dels Museus (ICOM) ha proposat el lema "Els vincles creats per les col·leccions dels museus". El tema permet explicar que els museus són institucions vives que creen vincles entre els visitants, les generacions i la cultura del món.

Durant el Dia Internacional es duran a terme un conjunt d’activitats com són: jornades de portes obertes, visites guiades, itineraris, tallers i actuacions que tindran lloc en els diferents museus que participen en la campanya.

Una de les iniciatives més representatives d’aquesta celebració, és la Nit dels Museus que tindrà lloc el dissabte 17i es troba impulsada pel Consell d’Europa en la qual participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a la desena edició. És una nit cultural i festiva durant la qual es podran visitar diversos museus des de les 19h fins a la 1 de la matinada gratuïtament.


També, existeix la possibilitat de gaudir de les diferents rutes que s’han creat al llarg de tota la ciutat per a poder visitar el màxim de museus possibles. I si et quedés amb ganes de saber-ne més, el diumenge 18 es podrà aprofitat tot el dia per participar en les portes obertes dels museus.

Per a consultar els museus i la programació de la nit cultural, entreu en el web: http://lanitdelsmuseus.bcn.cat/#museus

 

15a edició de la FiM Vila-seca

Arriba la quinzena edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca) que es celebrarà els dies 16 i 17 de maig de 2014 a la població tarragonina de Vila-seca.
Es coneix com la fira professional de música emergent  i permet esdevenir un punt de confluència entre músics amb noves propostes, programadors i altres professionals del panorama musical dels Països Catalans.
Aquesta edició arriba amb la voluntat de mantenir els valors d’accés lliure a la cultura, d’interculturalitat i diversitat d’estils amb els quals va néixer. Es defineix com un punt de trobada del sector cultural professional, i una gran festa per tots els amants de la música creativa i avantguardista.
La FiM està organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, FUSIC i amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona. (seria més convenient posar-lo al final?)
A part de l’accés lliure i gratuït que proposa la Fira, la FiM Vila-seca continua, com en edicions anteriors, amb una targeta de fidelització per al públic.  L’adquisició de la targeta, que costa 3€, es pot fer durant els mateixos dies de la Fira de Música al Pati del Fènix o a l’Hort del Centre i a través d’aquest enllaç. Els socis del Club TR3SC o titulars del Carnet Jove gaudeixen d’un descompte i podran adquirir-la només per 2€.    http://www.codetickets.com/fim/register1.php?lan=ca&perf=public
En aquesta edició hi participen 46 artistes, entre ells, es troben: TANTRUM#3 - Mar i Muntanya,  que mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes, Leonmanso, un menorquí amant del freak folk o la arriscada i sorprenent proposta sònica dels barcelonins Tiger Menja Zebra.
Per a més informació sobre els artistes o de la FiM, consulteu el seu web oficial http://www.firacarrer.cat/

 
Amb el suport de:
logos_geneajunt
 
Associació Diomira | Vilamarí, 54 | 08015 Barcelona | Telf. 93 425 48 23